Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Новини

На турнірі з тхеквондо в Йорданії «золото» здобула Марія Папаценко

18.07.2018 На турнірі з тхеквондо в Йорданії «золото» здобула Марія Папаценко

У йорданському місті Амман відбувся турнір з тхеквондо класу G-1 «El Hassan Open», на якому українські тхеквондисти вибороли 3 золоті та 1 срібну медалі.

Читати далі...

Донецький регіональний центр «Інваспорт» у I півріччі 2018 року: досягнення та проблеми

18.07.2018 Донецький регіональний центр «Інваспорт» у I півріччі 2018 року: досягнення та проблеми

Забезпечення розвитку фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю, їх залучення до активного способу життя, інтеграцію та адаптацію в сучасне суспільство, підготовку спортсменів вищої майстерності, створення на території Донеччини сприятливих умов для подальшого розвитку паралімпійського та дефлімпійського руху здійснює Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Читати далі...

Триатлети Донеччини гідно виступили в Данії та Білій Церкві

17.07.2018 Триатлети Донеччини гідно виступили в Данії та Білій Церкві

За короткий проміжок часу з 12 по 15 липня спортсмени відділення триатлону школи вищої спортивної майстерності Донецької області, вихованці заслуженого тренера України Георгія Драгуляна, успішно взяли участь у трьох стартах.

Читати далі...

Обласна комплексна ДЮСШ виховує спортсменів з 7 видів спорту

17.07.2018 Обласна комплексна ДЮСШ виховує спортсменів з 7 видів спорту

На сьогоднішній день у школі культивуються баскетбол, вільна боротьба, дзюдо, карате, легка атлетика, тхеквондо ВТФ та ушу, які всього охоплюють 770 дітей і підлітків.

Читати далі...

Олексій Никипілов – срібний призер чемпіонату України з велоспорту серед юнаків

17.07.2018 Олексій Никипілов – срібний призер чемпіонату України з велоспорту серед юнаків

13-15 липня в місті Дніпро проходив чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе в олімпійських видах програми – індивідуальна гонка на час та групова гонка серед юнаків і дівчат.

Читати далі...

В ДПУ МДЦ «Артек» розпочато VІІ тематичну зміну

17.07.2018 В ДПУ МДЦ «Артек» розпочато VІІ тематичну зміну

16 липня на базі державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» розпочато VІІ тематичну зміну «Змінимо світ на краще!».  Від Донецької області направились на оздоровлення та відпочинок 41 дитина, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Читати далі...

В державному підприємстві «Український дитячий центр «Молода гвардія» розпочалась VІІ тематична зміна «Усі ми діти твої, Україно!»

17.07.2018 В державному підприємстві «Український дитячий центр «Молода гвардія» розпочалась VІІ тематична зміна «Усі ми діти твої, Україно!»

У межах VІІ тематичної зміни з 14 липня по 03 серпня 2018 року відбудеться фінал ХІІ Міжнародного конкурсу-фестивалю "Усі ми діти твої, Україно!".

Читати далі...

Діти Волноваського району відпочинуть у Івано-Франківській області

17.07.2018 Діти Волноваського району відпочинуть у Івано-Франківській області

15 липня 2018 року 30 дітей Волноваського району за запрошенням міського голови м. Івано-Франковська Марцінківа Руслана Романовича відправились на оздоровлення до позаміського закладу оздоровлення та відпочинку "Лімниця", що розташований у відпочинковій зоні за 20 кілометрів від м. Івано-Франківська в с. Вістова Калуського району.

Читати далі...

В Донецькій області відбулося засідання регіональної ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку попередження насильства в сім'ї і протидії торгівлі людьми

17.07.2018 В Донецькій області відбулося засідання регіональної ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку попередження насильства в сім'ї і протидії торгівлі людьми

16 липня 2018 року  відбулося засідання регіональної  ради    з питань сім'ї, гендерної  рівності, демографічного розвитку  попередження насильства в сім'ї   і протидії торгівлі  людьми. 

Читати далі...

В медальній скарбничці Донеччини - 14 нагород Кубку світу з радіоспорту в Болгарії

17.07.2018 В медальній скарбничці Донеччини - 14 нагород Кубку світу з радіоспорту в Болгарії

12-16 липня у місті Приморсько (Болгарія), що на мальовничому узбережжі Чорного моря, відбувся Кубок світу зі спортивної радіопеленгації серед дорослих, юніорів та юнаків. У змаганнях взяли участь 160 спортсменів з 13 країн світу.

Читати далі...

Бахмутський ринг визначив переможців боксерського турніру «Кубок дружніх націй» і чемпіонів Донецької області

16.07.2018 Бахмутський ринг визначив переможців боксерського турніру «Кубок дружніх націй» і чемпіонів Донецької області

10-14 липня у Бахмуті, на ринзі в спорткомплексі «Металург», відбулись чемпіонат Донецької області з боксу і відкритий турнір «Кубок дружніх націй», в якому взяли участь майже півтори сотні боксерів з п’яти областей країни - Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Івано-Франківської.

Читати далі...

Шановні бухгалтери!

16.07.2018 Шановні бухгалтери!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем бухгалтера!

Читати далі...

SOS! Леон Білицький потребує допомоги

15.07.2018 SOS! Леон Білицький потребує допомоги

Родина провідного спортсмена Донецької області, багаторазового переможця і призера всеукраїнських і міжнародних змагань з гирьового спорту, майстра спорту України міжнародного класу Леона Валерійовича Білицького у зв’язку з важкою онкологічною  хворобою матері - Тетяни Іванівни Білицької (діагноз: карцинома солідної будови з метастазуванням), звертається до усіх небайдужих матеріально допомогти у зборі коштів на лікування. 

Читати далі...

Інваспорт. Бахмут визначив чемпіонів міста з дартсу

15.07.2018 Інваспорт. Бахмут визначив чемпіонів міста з дартсу

11 і 13 липня у Бахмуті, в приміщенні стадіону «Металург», відбулись чемпіонати міста з дартсу серед людей з вадами слуху, з ураженням опорно-рухового апарату.

Читати далі...

Сторінки: 1... 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 ...1129

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах