Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Новини

Інваспорт. Спортивне свято у Слов’янську для спортсменів і їхніх батьків

10.09.2020 Інваспорт. Спортивне свято у Слов’янську для спортсменів і їхніх батьків

4 вересня у місті Слов’янськ до святкування Дня фізичної культури і спорту долучилися вихованці комунального закладу «Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю». 

Читати далі...

Cергій Бубка: «Консолідація зусиль органів державної влади, громадських організацій та об’єднаних територіальних громад сприятиме розвитку фізичної культури і спорту, олімпійського руху та вихованню здорової нації»

10.09.2020 Cергій Бубка: «Консолідація зусиль органів державної влади, громадських організацій та об’єднаних територіальних громад сприятиме розвитку фізичної культури і спорту, олімпійського руху та вихованню здорової нації»

На цьому наголосив президент Національного олімпійського комітету, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка під час відеоконференції «Особливості організації фізкультурно-оздоровчої роботи в територіальних громадах», яка відбулась 10 вересня.

Читати далі...

Інваспорт. У Маріуполі провели першість з баскетболу 3х3

10.09.2020 Інваспорт. У Маріуполі провели першість з баскетболу 3х3

4 та 5 вересня у приміщенні Маріупольської спеціальної ЗОШ-інтернату №21 відбулася першість Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю з баскетболу 3х3 серед дітей з вадами слуху, присвячена Дню фізичної культури і спорту.

Читати далі...

DO like OLYMPIANS у Краматорській українській гімназії

10.09.2020 DO like OLYMPIANS у Краматорській українській гімназії

Весело та активно проходить Олімпійський тиждень у Краматорській українській гімназії. Учні закладу завжди охоче беруть участь в усіх проєктах Національного олімпійського комітету України, не став виключенням і цей навчальний рік.

Читати далі...

Футболісти Донеччини стартували у новому сезоні Дитячо-юнацької футбольної ліги України

10.09.2020 Футболісти Донеччини стартували у новому сезоні Дитячо-юнацької футбольної ліги України

5 вересня розпочались змагання Дитячо-юнацької футбольної ліги України сезону (ДЮФЛУ) сезону-2020/21. У змаганнях беруть участь 144 клуби країни, розподілені за групами та віковими категоріями.

 

Читати далі...

«Велике будівництво»: у Слов’янську проходять фінальні роботи на бігових доріжках та трьох спортмайданчиках стадіону імені Юрія Скиданова

10.09.2020 «Велике будівництво»: у Слов’янську проходять фінальні роботи на бігових доріжках та трьох спортмайданчиках стадіону імені Юрія Скиданова

10 вересня виїзд у Слов’янськ здійснили заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, які разом із міським головою Вадимом Ляхом проінспектували хід реалізації проєкту.

Читати далі...

Борці греко-римського стилю Донеччини здобули 4 медалі на чемпіонаті України серед кадетів

09.09.2020 Борці греко-римського стилю Донеччини здобули 4 медалі на чемпіонаті України серед кадетів

3-5 вересня в палаці спорту «Локомотив» міста Харків відбувся чемпіонат України з боротьби греко-римської серед кадетів 2003-2004 років народження.

Читати далі...

«Велике будівництво»: спорудження стадіону у Волновасі вийшло на фінальний етап

09.09.2020 «Велике будівництво»: спорудження стадіону у Волновасі вийшло на фінальний етап

З ходом будівництва 9 вересня ознайомилися заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Представники підрядника, яким виступає ТОВ «ТБК СХІД», у діалозі з керівництвом області підтвердили, що всі роботи мають завершитися до 1 жовтня 2020 року, а на сьогодні будівельна готовність об'єкта складає близько 80%.

Читати далі...

«Велике будівництво»: у Селидовому на стадіоні «Шахтар» зроблено більшу частину благоустрою

09.09.2020 «Велике будівництво»: у Селидовому на стадіоні «Шахтар» зроблено більшу частину благоустрою

У рамках програми «Велике будівництво», яка за ініціативи президента України Володимира Зеленського спрямована на масштабну розбудову якісної інфраструктури, виконано більшу частину робіт з благоустрою території в ході реконструкції стадіону «Шахтар» дитячо-юнацької спортивної школи міста Селидове.

Читати далі...

У Маріуполі провели обласні змагання з веслування на байдарках і каное

08.09.2020 У Маріуполі провели обласні змагання з веслування на байдарках і каное

5-6 вересня в місті Маріуполь відбувся чемпіонат Донецької області з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат 2004-2005, 2006-2007, 2008-2009 років народження, 2010 року народження та молодше.

Читати далі...

Спортивне свято в Добропіллі в рамках Всеукраїнського олімпійського тижня

08.09.2020 Спортивне свято в Добропіллі в рамках Всеукраїнського олімпійського тижня

7 вересня НВК №4 міста Добропілля відкрив нову сторінку в спортивному житті школи. Це було не змагання, не турнір, а дружня ігрова співпраця, взаємодопомога і командний дух.

Читати далі...

Змагання з баскетболу 3х3 пройшли в Дружківці

08.09.2020 Змагання з баскетболу 3х3 пройшли в Дружківці

5 вересня на території спортивного майданчику гімназії «Інтелект» міста Дружківка відбулись міські змаганнями з баскетболу 3х3 серед команд юнаків ДЮСШ Дружківської міської ради. Захід організовано у рамках проведення обласного спортивно-масового заходу «Олімпійський урок» та з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Читати далі...

У відкритому турнірі Вугледарської ОТГ з пляжного волейболу зіграли 13 команд

08.09.2020 У відкритому турнірі Вугледарської ОТГ з пляжного волейболу зіграли 13 команд

5 та 6 вересня на спортивному майданчику НВК «Мрія» міста Вугледар зібралися шанувальники пляжного волейболу, щоб взяти участь та подивитись відкритий турнір Вугледарської міської об’єднаної територіальної громади.

Читати далі...

Олімпійський урок-2020 у Мирнограді

08.09.2020 Олімпійський урок-2020 у Мирнограді

5 вересня в місті Мирноград на стадіоні «Шахтар» відбувся спортивний захід «Олімпійський урок» у рамках проведення Олімпійського тижня та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

Читати далі...

Сторінки: 1... 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 ...1129

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах