Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Павло Жебрівський зустрівся з провідними спортсменами і тренерами Донеччини

11 вересня, у переддень святкування Дня фізичної культури та спорту, в Краматорську відбулася зустріч голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського з провідними спортсменами, тренерами, фахівцями галузі.

Вітаючи зі святом усіх причетних до спорту, Павло Жебрівський висловив окрему подяку спортсменам і тренерам, які відстоюють честь Донецької області на спортивних змаганнях різного рівня.

«Так, це свято – важке, тому що багато хто з вас втратив місця, де раніше жив і тренувався. Але дуже приємно, що попри все ви продовжуєте відчувати себе частиною Донецької області. Ви – справжня гордість свого рідного краю і України», - зазначив Павло Жебрівський.

Також очільник області підкреслив, що Донеччина має достатньо ресурсів, щоб відзначати спортивні досягнення представників регіону. «Дуже важливо, щоб ті, хто багато працює, отримували віддяку від усієї донецької громади. І така віддяка обов’язково буде», - сказав Павло Жебрівський.

Після привітальних слів голова Донецької облдержадміністрації вручив почесні грамоти, подяки Міністерства молоді та спорту України, облдержадміністрації, сертифікати на отримання обласних стипендій перспективним спортсменам та вітальні листи.

Від імені спортсменів виступив майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо, дворазовий бронзовий призер перших Європейських ігор, бронзовий призер чемпіонату світу 2015 року Яків Хаммо.

Він подякував обласній владі і школі вищої спортивної майстерності за постійну підтримку. «Звісно, ми тренуємося не вдома, але дуже сподіваємося повернутися до рідних міст. Коли ми боремося на змаганнях і піднімаємося на п’єдестал, ми відчуваємо гордість, що піднімається український прапор і лунає державний гімн», - сказав Яків Хаммо. Також він вручив Павлу Жебрівському подарунок – комплект спортивної форми збірної України.

З повним списком нагороджених можна ознайомитися в прикріпленому файлі.

 

 
11.09.2015

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах