Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Зональні обласні змагання «Шкільна волейбольна ліга України» прийняв Слов’янськ

20 і 21 березня в місті Слов’янськ, у спортивному корпусі Донбаського державного педагогічного університету, відбулися зональні обласні змагання в рамках Всеукраїнського турніру «Шкільна волейбольна ліга України» серед юнаків та дівчат (2005 та 2002 р.н.).
 
У віковій категорії 2005 р.н. та молодше серед дівчат змагалися дві команди: 
команда м. Лиман та команда м. Краматорськ, де перемогу здобула команда міста Лиман, яка буде грати у фінальній частині обласних змагань.
 
У віковій категорії 2002 р.н. та молодше серед дівчат зустрілися шість команд: команда ЗОШ №4 м. Слов’янськ, ЗОШ №4 м. Краматорськ, команда м. Дружківка, команда смт. Зарічне та команда с. Привілля. У напруженій боротьбі перемогу та місце у фінальній стадії Всеукраїнських змагань здобула команда краматорської ЗОШ № 4.
 
У віковій категорії 2005 р.н. та молодше серед юнаків взяли участь дві команди: ЗОШ №4 м. Слов’янськ і команда з м. Лиман. У цих змаганнях юнаки з Лиману святкували перемогу та одержали право змагатись у фіналі.
 
У віковій категорії 2002 р.н. та молодше серед юнаків за перемогу боролися вісім команд: команда ЗОШ №3 Миколаївка; команда ЗОШ №5 Слов’янськ; команда с. Привілля; команда ЗОШ №4 м. Краматорськ; команда м. Лиман, команда с. Тверське; команда с. Михайлівка; команда м. Дружківка. За результатами ігор у фінальному двобої зустрілися команди ЗОШ №4 м. Краматорськ та команда м. Лиман, де з мінімальною перевагою перемогу святкувала команда учнів ЗОШ №4 м. Краматорськ.
 
 
26.03.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах