Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмутські школярі до Дня українського добровольця визначили у «Дельфіні» кращих плавців

16 березня в місті Бахмуті, на базі ДЮК «Дельфін», відбувся чемпіонат міста з плавання серед учнів 6-7 класів закладів загальної середньої освіти. У змаганні на дистанції 25 метрів взяли участь 53 учня з шкіл №№ 3; 4; 5; 7; 10; 24, НВК №11. 
 
Головною метою змагань, що проводяться в дитячо-юнацькому клубі, є виховання фізично загартованих громадян України. Змагання присвячено Дню українського добровольця. 
 
Учасники змагань продемонстрували достатній рівень фізичної підготовки. Серед дівчат перемогла Аліна Стрепетова з НВК №11, другий час показала  учениця ЗОШ №5 Валерія Карпенко, яка покращила свій результат, оскільки у минулому році вона була третьою на таких змаганнях. Цього року третє місце у Анастасії Сергієнко з ЗОШ  №7.
 
Серед юнаків переможцем став учень НВК №11 Юрій Ситніченко, який  минулого року теж був першим. Друге місце у Тімура Зубанова з НВК №11, третє місце посів Богдан Рябченко, учень ЗОШ №10. 
 
Захід пройшов урочисто та весело. Переможців і призерів змагань нагороджено грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.
 
 
22.03.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах