Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Слов’янський турнір з голболу в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе»

12 і 13 березня в місті Слов’янськ, на базі спортивного залу спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №23, відбулись обласні змагання з голболу серед дітей з вадами зору в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе». 
 
Щорічно Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю проводить змагання з голболу серед дітей з вадами зору в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе». Цьогоріч у змаганнях взяли участь 18 спортсменів з вадами зору з команд Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №23 Донецької обласної ради. 
 
Парад учасників відкрив головний суддя змагань Ігор Одинченко, на урочистому відкритті змагань виступили творчі колективи школи-інтернату №23 (в.о. директора школи-інтернату Нана Ушкалова).
 
Змагання проведено за коловою системою, переможців визначено за найбільшою сумою набраних очок. Перше місце в молодшій групі посіла команда «Зефір», друге місце - «Промінь», третє - «Водограй». В старшій групі перше місце у команди «Navi»,  друге місце - «ЗОЖ», третє місце - «Кекс».
 
Змагання проведено для виявлення молодих, талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області та подальшої участі у фінальних змаганнях XXVI Всеукраїнської Спартакіади «Повір в себе» з голболу, які відбудуться з 15 по 19 квітня.
 
 
19.03.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах