Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Навчально-атестаційний збір кіокушинкайкан карате у Покровську

З 8 по 10 березня в місті Покровськ відбувся навчально-атестаційний збір Донецького обласного відділення Української Асоціації карате кіокушинкайкан.
 
Збір проведено під керівництвом віце-президента Європейської організації карате кіокушинкайкан, президента Всеукраїнської громадської організації «Українська Асоціація карате кіокушинкайкан (УАКК)», шихана Сергія Лук’янчикова (6 Дан).
 
Безпосередньо організацією збору займались керівник Донецького обласного відділення ВГО «УАКК» сенсей Євген Запара (4 дан) та керівники Покровської міської філії ВГО «УАКК», чинні чемпіони світу з кіокушинкайкан карате, семпаї Максим Максимов (2 Дан) та Денис Максимов (1 Дан).
 
У зборі прийняли взяли участь приблизно 80 спортсменів з шести міст Донецької області: Краматорська, Слов’янська, Покровська, Вугледару, Авдіївки, Очеретиного. Вік спортсменів  -  від 6 до 50 років.
 
Програму збору склали семінар і Кю-тест. Впродовж семінару спортсмени розбирали складні елементи базової техніки та «ката», а також можливість застосування цих елементів у практичних навиках боротьби. 
 
В останній день навчально-атестаційного збору відбувся Кю-тест (тест на підвищення майстерності в карате), який включав у себе відповідну до рівня фізичну підготовку, знання базової техніки та «ката», вміння вести бій з різними по рівню супротивниками. 
 
Усі спортсмени виконали необхідні кваліфікаційні нормативи, що підтверджено сертифікатами та кольоровими пасками відповідного рівня. 
 
 
18.03.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах