Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Нагородження найкращих гравців і команд відкритого чемпіонату Краматорська з футзалу в сезоні 2018-2019 років

12 березня в місті Краматорськ відбулось нагородження переможців та призерів відкритого чемпіонату Краматорська з футзалу в сезоні 2018-2019 років.
 
Турнір пройшов з грудня 2018-го по березень 2019-го. У змаганнях взяли участь 17 команд: 13 команд з Краматорська, 1 команда - з Авдіївки, 3 команди з ОТГ. Проведено 17 турів (загалом 136 матчів), які пройшли у ПКіТ НКМЗ.
 
Переможців і всіх учасників чемпіонату урочисто привітали заступник міського голови Юрій Люлька, начальник управління з гуманітарних питань Андрій Гореславець, керівник Федерації футболу північного Донбасу Роман Папирін, директор Краматорського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Мілентєєв.
 
Команда-чемпіон та команди-призери - «Віола Плюс» (Краматорськ), «Сапфір» (Краматорськ), «Коксохімік» (Авдіївка) - нагороджено кубками, медалями, грамотами та командними фото з відкритого чемпіонату Краматорська з футзалу 2018-2019. 
 
Кращі гравці турніру:
кращий бомбардир чемпіонату – Олександр Медяник (команда «Сапфір»), 46 забитих м’ячів;
кращий воротар турніру – Ігор Дем’яненко (команда «Черкаська ОТГ»);
кращий гравець турніру – Віталій Непочатов (команда «Віола Плюс»).
 
 
Нагороди за високий професіоналізм та відданість справі отримали головний суддя турніру Максим Крутих і суддя турніру Анатолій Лісовий.
 
Нагороду за плідну співпрацю, відданість справі та допомогу у проведенні чемпіонату отримали Дар’я Баглай, Михайло Левченко, Олександр Яворський, Анастасія Яворська, Антон Коломієць.
 
Пам’ятне командне фото отримала кожна команда-учасниця чемпіонату:  «Ощадбанк», «Восход», «Форвард», «Сергіївка», «Рубін», «Старт», «ТЕЦ», «Водоканал», «ЕМСС», «РД Лазурний», «Форум-Авто», «Дружба», «Legion XXI», «Черкаська ОТГ». 
 
 
 
 
17.03.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах