Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Шкільні змагання і розваги на Масницю в Бахмуті, Слов’янську і Гірнику

За минулий тиждень (з 4 по 10 березня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено спортивно-масові заходи.
 
Волейбольний турнір школярів у Бахмуті  
 
З 1 по 7 березня в місті Бахмут, на базі загальноосвітньої школи №5, відбувся міський турнір з волейболу серед юнаків загальноосвітніх шкіл I-III ступенів, в якому змагались юнацькі команди ЗОШ №№5, 7, 10, 12, 18, НВК №11 (понад 70 учасників). 
 
Турнір вийшов дуже видовищним, хлопчики продемонстрували свій рівень фізичної підготовки, вболівальники були в захваті від перегляду і підтримували свою команду гучними аплодисментами і мотивуючими вигуками.
 
Результати змагань:
I місце - ЗОШ №5,
II місце - ЗОШ №10,
III місце - НВК №11.
 
Переможців і призерів змагань нагороджено кубком і грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.   
 
Змагання традиційно проведено Бахмутським міським центром «Спорт для всіх» в рамках міської спартакіади, з метою стимулювання розвитку волейболу в загальноосвітніх школах і залучення школярів до систематичних занять спортом. 
 
 
Спортивна зустріч весни в Слов’янську
 
5 і 9 березня в місті Слов’янськ відбулись спортивні заходи до Масниці.
 
5 березня в Донбаському державному педагогічному університеті, відбулося свято Колодія, присвячене святкуванню Масниці. У заході взяли участь три факультети ДДПУ: факультет фізичного виховання; педагогічний факультет; факультет початкової, технологічної та професійної освіти. 
 
Для студентів проведено конкурси, хороводи, спортивні естафети, частування млинцями, спалення опудала як символ минаючої зими та зустріч весни. Студенти із задоволенням взяли участь у спортивних конкурсах, танцювали та співали. 
 
Організаційну допомогу у проведенні спортивно-розважального заходу надали спеціалісти Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
 
 
9 березня в мікрорайоні  Лиман відбулося святкування Масляної. Для дітей та жителів мікрорайону Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів естафети для дітей та спортивні конкурси для всіх жителів мікрорайону: штовхання гирі, метання валянку, штовхання палиці.
 
Діти та дорослі із задоволенням брали участь у конкурсах, у яких на переможців очікували призи, а всі діти за участь у конкурсах отримали солодкі подарунки від центру «Спорт для всіх».
 
Святкування Масниці у мікрорайоні Лиман вже стало традиційним і центр «Спорт для всіх» надає організаційну допомогу в проведенні спортивних конкурсів цього заходу.
 
 
Шоу талантів, святковий концерт і Масниця у Гірнику
 
4 березня у загальноосвітній школі №18 міста Гірник відбулося шоу талантів. У заході взяли участь і вихованці Селидівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», які посіли перші місця в спортивних номінаціях. Всіх учасників нагороджено грамотами.
 
 
6 березня у Будинку культури міста Гірник відбувся святковий концерт «Для милих, ніжних». Відкрив свято Гірницький міський голова Сергій Коваленко, який привітав віх жінок зі святом.  Напередодні свята в рамках проекту МОМ «Разом до успіху» за підтримки Гірницької міської ради проведено конкурс «Жінка року-2018», в якому від спортивного колективу міста запропоновано висунуто кандидатуру тренера-викладача зі спортивної аеробіки Тетяну Кучерук, яка і здобула перемогу (перше місце) та була нагороджена пам’ятними подарунками. На цьому ж концерті виступили спортивні колективи, яких зал зустрів бурними оваціями.
 
 
9 березня на площі Будинку культури міста Гірник проводили зиму і зустріли весну піснями, танцями та спортивними розвагами. Гості свята мали змогу взяти участь у ярмарку, придбати млинці, чай, каву, солодощі, а також взяти участь у спортивних розвагах: лазання по стовпу за тушкою гуся, піднімання гирі вагою 32 кг, перетягування канату.
 
 
17.03.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах