Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Каміла Грищенко та Ігор Шепелев відзначились на ХХ шаховому меморіалі в Хмельницькому

З 1 по 3 березня в місті Хмельницький відбувся ХХ відкритий міський меморіал Анатолія Сургунда з шахів. Хмельницька громада в рамках програми «Схід і Захід разом» вкотре запросила на турнір делегацію шахістів з Краматорська, міста-побратима.
 
За підтримки управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради в ювілейному турнірі взяли участь краматорські шахісти Каміла Грищенко, Ілля Локтіонов, Варвара Пакіна, Володимир Іванов, а також представник Маріуполя Ігор Шепелев. 
 
Кращою серед жінок стала кандидат у майстри спорту, чемпіонка Європи зі швидких шахів серед дівчат Каміла Грищенко, а серед ветеранів – Ігор Шепелев.
 
Нагадаємо, що 5 липня 2017 року у Краматорській міській раді з метою встановлення дружніх контактів, розширення науково-технічного та культурного співробітництва, розвитку партнерських відносин між виконавчими органами та посадовими особами місцевого самоврядування міський голова Андрій Панков та секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак підписали Угоду про дружбу та партнерство між містами Хмельницький і Краматорськ.
 
Угода передбачає обмін офіційними делегаціями, спеціалістами, учнями, студентами, спортивними та творчими колективами, обмін інформацією та досвідом щодо діяльності органів місцевої влади, створення умов для встановлення зв’язків між підприємствами, науковими установами та організаціями, а також співпрацю в економічній, культурній та соціальній сферах.
 
 
08.03.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах