Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Маріуполь прийняв змагання з баскетболу 3х3 обласної Спартакіади «Повір у себе»

З 20 по 22 лютого в місті Маріуполь, у спортивній залі спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №21, відбулись змагання з баскетболу 3х3 серед дітей з вадами слуху в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе».
 
Щороку Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю проводить змагання з баскетболу серед дітей з вадами слуху в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе», в яких беруть участь учні спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів. 
 
Цьогоріч в цих змаганнях з баскетболу 3х3 взяли участь 19 спортсменів. Змагання урочисто відкрив головний суддя Геннадій Лук’янов. 
 
Переможців  нагороджено медалями та кубком, а кожен гравець команд-призерів отримав грамоту. Організатори висловили подяку директорові школи-інтернату №21 Олені Краус за сприяння у проведенні змагань.
 
Змагання проведено з метою виявлення молодих талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області та подальшої участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе».
 
 
07.03.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах