Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Масові спортивні заходи в Бахмуті, Дружківці, Маріуполі

За минулий тиждень (з 18 по 24 лютого) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено спортивно-масові заходи в Бахмуті, Дружківці, Маріуполі.

 

 

 

 

Чемпіонат Бахмута з настільного тенісу

З 11 по 19 лютого в місті Бахмут, на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Металлург», в рамках міської спартакіади серед учнів ЗОШ та студентів ВНЗ, яка традиційно проводиться міським центром «Спорт для всіх» з 11 видів спорту, проведено змагання з настільного тенісу.

У змаганнях взяли участь понад 50 юнаків та дівчат, які обрали цей вид спорту для зміцнення здоров’я, вдосконалення фізичної форми та активного відпочинку.

У напружених та видовищних поєдинках кубок найсильніших тенісистів міста вибороли учні ЗОШ № 5та студенти коледжу транспортної інфраструктури. Срібними призерами змагань стали учні НВК №11 та студенти індустріального технікуму, а третє місце у тенісистів ЗОШ №24 та БЦПТН.

Захід «Будь сильним! Будь першим!» у Маріуполі

19 лютого у місті Маріуполь, в рамках проекту громадського бюджету  проведено захід в  ЗОШ №33 «Будь сильним! Будь першим!».

Спортивний захід розпочався з представлення спортсменів, глядачів, учнів ЗОШ № 33 (250 чоловік). У заході взяли участь борці греко-римського стилю Обласної школи з видів боротьби, предстаники боксу, тхеквондо, рукопашного бою, тайського боксу, спортивних танців. Кожен вид спорту зустрічали гучними оплесками. 

Кожен з глядачів отримав нагоду випробувати себе в якості спортсмена, виконати спеціальні вправи спрямованні на укріплення сили і здоров’я, ознайомитись з прийомами самозахисту від переможців і призерів всеукраїнських і міжнародних турнірів. Обдарованих учнів нагородили призами та дипломами, а також запросили до спортивних секцій міста.

Футзальні змагання в Дружківці

21 лютого в місті Дружківка відбувся традиційний турнір з футзалу, присвячений пам’яті тренера Віктора Крайнього.

Цього року в традиційному турнірі взяли участь юнаки 2004-2005 років народження. Шість команд з Дружківки, Слов’янська, Лиману, Білозерського, Мирнограду, Костянтинівки зіграли спочатку груповий турнір, а потім й фінальні матчі.

За  результатами змагань перемогла команда Дружківки, друге місце посіла команду Мирнограду, третє місце - команда Лиману. Найкращий воротар - Кирило Сокуренко (Дружківка), найкращий нападник - Єгор Синяк (Лиман), найкращий захисник - Іван Нікулін (Мирноград).

Призерів турніру нагороджено кубками, грамотами, медалями та цінними призами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Основними завданнями змагань є підвищення майстерності і пропаганда фізичної культури та спорту серед широких верств населення.

 
03.03.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах