Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий чемпіонат Мар’їнського району з карате JKA WF пройшов у Кураховому

24 лютого в місті Курахове, у загальноосвітній школі I-III ступенів №5, відбувся відкритий чемпіонат Мар’їнського району з карате JKA WF. Організатори змагань - громадська організація «Донецька обласна федерація карате» та Мар’їнська ДЮСШ. 
 
У змаганнях взяли участь 170 учасників різних вікових категорій з Мар’їнського, Покровського, Волноваського, Великоновосілківського районів, с. Володимирівка, м. Мирноград, м. Новогродівка, м. Селидове, м. Вугледар, с. Межева (Дніпропетровська обл.). 
 
Від імені голови Мар’їнської райдержадміністрації, керівника районної військово-цивільної адміністрації Володимира Мороза з вітальним словом виступила начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Грибань, яка побажала всім учасникам успіхів, витримки, високих досягнень та перемог.
 
Чемпіонат району відбувся на високому рівні, учасники та гості отримали масу задоволень та багато позитивних емоцій. Дуже приємно, що на змагання прибуло багато батьків спортсменів, щоб підтримувати своїх дітей. 
 
Переможці та призери змагань отримали дипломи та медалі.
 
 
 
 
02.03.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах