Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кубок Донецької області з кікбоксингу ISKA - у команди Краматорська

24 лютого в місті Краматорськ відбувся чемпіонат Донецької області з кікбоксингу ISKA. На татамі і в рингу понад 140 спортсменів віком від 6 до 18 років з трьох областей (Донецька, Луганська, Харківська) змагалися в п’яти розділах: лайт-контакт, К-1, семі-контакт, лоу-кік, фул-контакт.
 
На початку турніру відбулося урочисте відкриття, на якому виступив зразковий танцювальний колектив «Апельсин» Школи мистецтв №1 Краматорська.
 
Донецьку область представили спортсмени з Краматорська, Маріуполя, Добропілля, Покровська, Родинського, Новоселівки Слов’янського району. Від Луганської області виступили спортсмени з Лисичанська та Сєвєродонецька. Від Харківської області - кікбоксери з Ізюма.
 
Всі бійці показали високий рівень підготовки, волю до перемоги, техніку і витривалість. За підсумками змагань перше місце і кубок здобули спортсмени з Краматорська (СК «Лідер» - 24 золоті медалі, СК Машинобудівного коледжу - 12 золотих медалей, СК «Атака» - 2 золоті медалі). Друге місце - у команди Луганської області (20 золотих медалей), третє місце - у спортсменів з Ізюма.
 
Всіх переможців нагороджено грамотами департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, а також медалями та кубками Донецької обласної асоціації кікбоксингу.
 
Чемпіонат проведено з метою комплектування команди для участі в чемпіонаті України з кікбоксингу ISKA, який проходитиме з 14 по 17 березня в Києві.
 
 
 
02.03.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах