Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Маріуполь прийняв відкритий обласний турнір з художньої гімнастики на призи Валерії Ханіної

22-23 лютого у фізкультурно-оздоровчому комплексі міста Маріуполь відбувся відкритий обласний турнір з художньої гімнастики на призи володарки «бронзи» чемпіонату світу-2018, фіналістки Юнацьких Олімпійських ігор Валерії Ханіної.

Організатором змагань виступила федерація художньої гімнастики Донецької області за підтримки департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації й управління молоді та спорту Маріупольської міської ради.

Учасницями свята краси і грації стали понад 120 спортсменок 2008 року народження та старше. Разом з гімнастками Донецької області свої вміння демонстрували представниці Вінниці, Запоріжжя, Дніпра, Лозової, Мелітополя, Миколаєва та Харкова.

За підсумками змагань кращими стали:

- за програмою першого дорослого розряду серед гімнасток 2008-2007 років народження: Ірина Ліхуша, Мирослава Жук, Вероніка Хартахай;

- за програмою кандидата в майстри спорту серед гімнасток 2006-2004 років народження: Марія Антонюк, Анастасія Матвейчук, Олександра Кузьменко;

- за програмою майстра спорту серед гімнасток 2003 року народження і старше: Анастасія Матузенко, Анастасія Сазонова.

Тренерський склад відзначив високий рівень учасниць, отримавши чудову нагоду виявити кращих для участі в чемпіонаті України поточного року.

 
  
 
 
26.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах