Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дві команди Донецької області взяли участь у фіналі Всеукраїнських змагань «Спортивна зима»

З 19 по 21 лютого на базі відпочинку «Сонячна долина» в селі Бояни Чернівецької області відбувся фінал Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима».

Донецька область традиційно бере участь у змаганнях, а п’ять років тому, у 2014-му, святкувала перемогу. Цьогоріч за звання кращих боролися дві команди – з міст Дружківка та Костянтинівка.

На фіналістів (до кожної команди входили 2 хлопця і 2 дівчини віком від 9 до 15 років) чекали випробування з трьох видів програми: боулінг, гірськолижний спорт та сноутюбінг.

На жаль, до трійки призерів представникам Донеччини потрапити не вдалося. Перемогу виборола команда Полтавської області, «срібло» – Чернівецької області, «бронзу» – Одеської області. Подарунками відзначили всіх учасників фінальної частини Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима».

Усього в змаганнях 2019 року були представлені команди з 14 територіальних одиниць: Донецької (дві команди), Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької (дві команди) областей та міста Київ (Деснянський район).

Нагадаємо, головна мета Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Спортивна зима» – популяризація активного дозвілля в зимовий період. Вони спрямовані на залучення різних верств населення до систематичних занять фізичною культурою, створення додаткової можливості для спілкування дітей у здоровій спортивній атмосфері.

 
 
 
 
25.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах