Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Блискучий виступ збірної команди Донеччини на змаганнях зі спортивних танців у Львові

З 15 по 18 лютого в місті Львів, у Палаці спорту «Грація», відбулись декілька змагань зі спортивних танців: Кубок України (формейшн, латиноамериканська, європейська програми), чемпіонат України (ювенали, латиноамериканська, європейська програми), а також чемпіонат Європи зі спортивних танців серед професіоналів. Змагання зібрали 1800 учасників з 6 країн Європи та 7 областей України.
 
Донецьку область на змаганнях представила збірна команда у складі 58 спортсменів. Це вихованці Мирноградської дитячо-юнацької спортивної школи (тренер Наталя Волкова), Слов’янського спортивного клубу «Грація» (тренер Олексій Пожидаєв), спортивного клубу «Фо Степ» (тренери Тетяна Хіміон і Ірина Беньямінова), спортивного клубу «Серпантин» м. Краматорськ (тренер Юлія Скаженик).
 
За результатами Кубка України формейшн Донецька область виборола два перших та два других місця: 32 «золота» і 32 «срібла» у скарбничку Донеччини здобули команди міста Мирноград «Ад Астра»-1 і «Ад Астра»-2 в латиноамериканській та європейській програмах. 
 
Найкращим став виступ на чемпіонаті України в розділі «ювенали-1 OPEN, європейська програма» Михайла Гаєнка і Мар’яни Яцури з м. Слов’янськ (тренер Тетяна Хіміон), які посіли перше місце чемпіонату.
 
П’яте місце на чемпіонаті Європи серед професіоналів у латиноамериканській програмі посіли Дмитро Волков і Ольга Кісельова з м. Мирноград.
 
Донецький обласний підрозділ «Асоціація спортивного танцю України» висловив подяку департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації за надану можливість взяти участь у змаганнях високого рівня.
 
 
23.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах