Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Медальні здобутки збірної Донецької області на чемпіонатах України з кіокушинкай карате в Одесі

З 14 по 18 лютого в місті Одеса відбулися національні змагання з кіокушинкай карате: чемпіонати України серед юнаків та дівчат (2003-2004 років народження), юніорів та юніорок (2001-2002 років народження) і чоловіків та жінок в розділах «куміте» та «ката».
 
Змагання пройшли ходили на базі спортивно-оздоровчого комплексу Міжнародного гуманітарного університету, який гостинно прийняв 320 учасників з 16 областей ношої країни.
 
Для збірної команди Донецької області участь у змаганнях стала ще одним професійним кроком вперед за безцінним досвідом на шляху бойового мистецтва. 
 
У напруженій боротьбі комплект нагород склали Костянтин Іноземцев (дорослі, до 95 кг) - «золото», Андрій Морозов (юніори, 65-70 кг) – «срібло», Лев Літинський (юнаки, 65-70 кг), Микита Кулік (юнаки, понад 75 кг) – «бронзові» нагороди.
 
Рейтингових балів до сумарного результату команди додали Ілля Федоренко (юніори, 60-65 кг) і Роман Чугунков (дорослі, до 65 кг), посівши четверті місця, та Павло Рибалко - п’яте місце серед юнаків.
 
Важливо, що за результатом виступу Костянтин Іноземцев здобув путівку на чемпіонат Європи, який пройде 13-14 квітня в сучасному Палаці спорту «Siemens Arena» (Вільнюс, Литва).
 
Відтепер у спортсменів і тренерів попереду напружена робота з підготовки до наступного рівня змагань, чемпіонатів Європи: юнаків та юніорів в березні чекатиме Ізраїль, а дорослих – в квітні Литва, де вони знов зустрінуться з майстерними супротивниками.
 
 
 
23.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах