Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Дитячі змагання з футзалу і вільної боротьби

За минулий  тиждень (з 11 по 17 лютого) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено спортивно-масові заходи.

Фінал міських змагань з футзалу в Бахмуті  

11-13 лютого в місті Бахмут, в ігровому залі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург», відбувся міський етап Всеукраїнських змагань з футзалу «Шкільна футзальна ліга України».

Команди  хлопчиків  десяти загальноосвітніх шкіл змагалися за кубок від управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради та право представляти місто на зональних обласних змаганнях.

Більшість команд здобули «футбольний досвід» на тренувальних заняттях футбольних клубів, спортивних секціях загальноосвітніх шкіл, тому турнір видався видовищним та напруженим.

У фіналі зустрілися представники двох футбольних клубів, що надало ще більше інтриги та емоцій, свідками яких були численні вболівальники та батьки юних футболістів.

Кубок і право зіграти у зональних обласних змаганнях здобули хлопчики загальноосвітньої школи №12.

Відкритий обласний турнір з вільної боротьби в Краматорську

З 15 по 17 лютого в місті Краматорськ, у спеціалізованому залі боротьби дзюдо та самбо «Спринт» ДЮСШ №1 Краматорської міської ради, пройшов традиційний відкритий обласний турнір з вільної боротьби, присвячений 30-й річниці виводу військ з Афганістану.

Організаторами заходу виступили управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради, ДЮСШ №1 Краматорської міської ради,  Краматорський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На урочистому відкритті присутніх привітали: головний спеціаліст відділу організаційно-спортивної роботи управління з питань фізичної культури та спорту департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, координатор з розвитку вільної боротьби в Донецькій області Володимир Киричик, голова Краматорської міської організації «Український союз ветеранів Афганістану», директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Мілентєєв, голова правління ПрАТ «Торецький хлібокомбінат» Ігор Рибак, директор ДЮСШ №1 Краматорської міської ради Анатолій Лепков, старший тренер міста Краматорськ з вільної боротьби Віктор Леончук.

У змаганнях взяли участь юнаки 2003-2005 рр. н., 2010-2011 рр. н., а також дівчата 2004-2006 рр. н., 2007-2010 рр. н. Загалом - 103 спортсмени з трьох областей України.

Донецьку область представили команди Краматорська, Слов’янська, Торецька, Прохорівки; Харківську область – команди Лозової і Панютиного; Луганську область – команда Кремінної.

 
23.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах