Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У чемпіонаті Донецької області з футзалу серед дівчат 2003-2005 р.н. перемогла лиманська «Багіра»-ДЮСШ

16 і 17 лютого в місті Лиман, на паркеті ФСК «Локомотив», відбулися фінальні змагання чемпіонату Донецької області з футзалу серед команд дівчат 2003-2005 років народження та молодших.
 
У фінальному етапі змагались шість команд, які 9 і 10 лютого подолали відбірковий етап у північній і південній зонах, відповідно у містах Лиман (змагались сім команд) і Маріуполь (чотири команди). До фіналу обласних змагань не потрапили ДЮСШ м. Мар’їнка, «Маріупольчанка»-2 м. Маріуполь, «Громада» Черкаської ОТГ, «Лиманочка» та «Ставчаночка»  Лиманської ОТГ, яким треба віддати належне у розвитку дівочого футзалу.
 
У фінальному етапі шість команд, розподілені на дві групи, зіграли між собою за коловою системою і визначили пари стикових матчів за 1-2, 3-4, 5-6 місця.
 
Підсумкове становище команд: 
I місце - «Багіра»-1 - ДЮСШ (м. Лиман), 
II місце - «Маріупольчанка»-1 (м. Маріуполь)
III місце - «Багіра»-2 - ДЮСШ (м. Лиман),
IV місце - ДЮСШ «Олімпія» (м. Маріуполь),
V місце - КДЮСШ «Колос» Слов’янського району,
VI місце - ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району.
 
Тренери команд-учасниць: Олександр Резніков, Каріна Кулаковська, Геннадій Тамбулатов, Леонід Гусяков, Сергій Кіріка.
 
Складу команди-чемпіона Донецької області серед команд дівчат 2003-2005 року народження: Каріна Чувилка, Єлізавета Альошина, Софія Скицька, Валерія Тюхтій, Дар’я Запара, Ангеліна Голік, Анастасія Грітченко, Анна Дюбкова, Альбіна Юденко, Юлія В’ялих.
 
Організатори змагань і суддівська колегія визначили кращих гравців у номінаціях: воротар - Софія Алексєєва (КДЮСШ «Колос»), захисник – Альона Кошева («Маріупольчанка»-1), нападник - Анастасія Доценко (ДЮСШ «Олімпія»), «універсальний гравець» - Софія Скицька («Багіра»-1 - ДЮСШ).
 
Команду-переможницю нагороджено кубком і грамотою, а гравчині трійки кращих команд отримали медалі та грамоти від організаторів змагань - департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації і Асоціації футзалу Донецької області.
 
 
23.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах