Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Найсильніша жінка планети Анна Куркуріна дала майстер-клас у Бахмуті

16 лютого в місті Бахмут, у спорткомплексі «Металург», майстер-клас дала 14-разова рекордсменка світу Анна Куркуріна, абсолютна чемпіонка світу з пауерліфтингу (2008, 2010, 2012 рр.). 
 
Найсильніша жінка планети, яка має чималий тренерський досвід, відгукнулась на запрошення активістів здорового способу життя і провела в Бахмуті майстер-клас. Вона продемонструвала, як, не виходячи з дому, за допомогою простого м’ячика і гумок зробити своє тіло красивим і здоровим.
 
«Не у всіх є гроші відвідувати тренажерні зали, - каже Анна Куркуріна. - Тому я даю вправи, які можна виконувати без обладнання або з мінімальним набором. Набір гумок, який коштує сто гривень, може замінити цілий тренажерний зал». 
 
Під час показового тренування Анна Куркуріна акцентувала увагу на вправи для спини і суглобів, а також на правильне харчування і питний режим. 
 
Після тренування всі учасниці вишикувалися в чергу на фотосесію зі знаменитістю. Незважаючи на числені титули і нагороди, Анна в житті дуже проста людина. Вона присвятила себе допомозі людям - навчає всіх і вся, як за допомогою фізкультури продовжити молодість, красу і здоров’я. 
 
Головний рецепт краси - рух. Тож рухайтеся - і у вас не буде остеохондрозу, хворих колін і інших проблем!
 
 
22.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах