Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Майстер-клас і перший етап обласного чемпіонату зі спортивного орієнтування в Краматорську

16 лютого в краматорському парку «Ювілейний» в Донецької області стартував спортивний сезон зі спортивного орієнтування. Майстер-клас для всіх охочих провів старший тренер збірної області зі спортивного орієнтування Ігор Кузьмін, а потім відбувся перший етап чемпіонату області серед учнівської молоді «Don Orient Champ».
Захід зібрав понад 200 спортсменів - 19 команд міст з міст Краматорськ, Бахмут, Білозерське, Дружківка, Лиман, Слов’янськ, Торецьк (Донецька область), Сєвєродонецьк (Луганська область).   
Тренер поділився з новачками своїм досвідом та майстерністю. Теорію закріплено практикою на першому етапі «Don orient champ» з паркового орієнтування. Учасники плідно попрацювавши і отримали масу позитивних емоцій.
 
У командному заліку перемогла команда «Пошук-1» (м. Бахмут), друге місце посіла команда «ТОП» (м. Слов’янськ), третє місце посіла команда «Зеніт»  (м. Краматорськ).
 
Для довідки.
Спортивне орієнтування є видом спорту, в якому учасник змагань за допомогою спортивної карти і компаса повинен якнайшвидше подолати дистанцію, відвідавши певну кількість точок, які влаштовані на місцевості — контрольних пунктів.
Це складний багатокомпонентний вид спорту, в якому для досягнення високого результату необхідно в рівній мірі володіти всіма компонентами підготовки: фізичною, технічною, тактичною, психічною та інтегральною.
 
 
22.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах