Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На відкритому чемпіонаті Донецької області з рукопашного бою переміг Слов’янськ

9 і 10 лютого в місті Слов’янськ, на двох татамі в спортивному комплексі «Локомотив» КПНЗ «Міська КДЮСШ», відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з рукопашного бою серед дітей, юнаків та юніорів – відбіркові змагання до чемпіонату України, який пройде 16-18 лютого в Києві. 
 
Для участі у змаганнях прибуло 125 спортсменів з дев’яти міст Донецької і Харківської областей: Мар’їнка, Покровськ, Мирноград, Бахмут, Олександро-Калинове (Костянтинівський район), Слов’янськ, Миколаївка, Лиман, Балаклія. 
 
За результатами змагань в командній першості перше місце виборола команда Слов’янська, який представили спортивні клуби «Беркут» і «Ронін».
Друге загальнокомандне місце посіла команда Покровська, а третє - команда Мирнограду. 
 
Переможці в особистому заліку отримали заслужені нагороди: почесні грамоти, медалі та кубки Донецької обласної федерації рукопашного бою «Донбас».
 
Донецька обласна федерація рукопашного бою «Донбас» висловила  вдячність директору департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимиру Мицику, начальнику  відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександру Міщенку, директору КПНЗ «Міська КДЮСШ» Інні Панченко, а також колективу Торгівельно-сервісного центру «Planet IT» за сприяння та допомогу в організації та проведенні змагань.
 
 
15.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах