Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмут визначив переможців чемпіонату Донецької області зі змішаних єдиноборств (ММА)

9-10 лютого в Бахмуті в манежі стадіону «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області зі змішаних єдиноборств (ММА) серед дітей, юнаків, юніорів, молоді та дорослих.

Змагання зібрали 180 спортсменів з 9 міст Донеччини та Луганщини: Бахмута, Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Лиману, Маріуполя, Покровська, Слов’янська та Сєвєродонецька.

Привітаннями та побажанням вдалої боротьби турнір відкрив керівник відокремленого підрозділу громадської організації «Федерація змішаних єдиноборств ММА України» в Донецькій області Максим Тендітний.

Учасники порадували високою конкуренцію – мотивацією для них були не тільки особисті нагороди, але й можливість потрапити до збірної Донеччини, що протягом лютого-березня поточного року братиме участь у чемпіонатах України в різних вікових категоріях.

Спортсмени від 10 років, як юнаки, так і дівчата, продемонстрували гідні поєдинки (переглянути відеозаписи можна за наступними посиланнями: https://youtu.be/ZVOTuePpYhM та https://youtu.be/qPFivKhmT9A).

За підсумками командного заліку змагань перемогу здобули представники Бахмута, друге місце посіли гості із Сєвєродонецька, третє – бійці з Маріуполя.

 
 
 
12.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах