Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ушуїсти Донеччини здобули 48 медалей відкритого чемпіонату Запорізької області з ушу серед юніорів, юнаків і дітей

7 лютого в місті Бердянськ (Запорізька область) відбувся відкритий чемпіонат Запорізької області з ушу серед юніорів, юнаків і дітей, в якому взяли участь 100 спортсменів з трьох міст: Бердянськ, Запоріжжя, Маріуполь. Ушуїсти Донеччини здобули 26 золотих, 14 срібних і 8 бронзових медалей.

Кожен спортсмен мав можливість виступити в трьох видах програми: «кулак» (комплекс без зброї), «коротка і довга зброя», «дуйлянь» (театралізований поєдинок).

Абсолютними чемпіонами стали Констянтин Шульга, Матвій Овод, Марина Бородай. По дві золоті медалі до скарбничці збірної додали Аліна Сукало, Влада Нестеренко, Софія Кравцова, Тимур Тимофєєв, Максим Іотов, Олена Діденко, Анна Бичик, Микола Коваленко.

На наших спортсменів очікує ще один етап підготовки до чемпіонату України з ушу (таолу) серед юніорів і юнаків, який відбудеться в березні в місті Бровари.

Зазначимо, що 16-17 лютого у Маріуполі (в спортзалі ЗОШ №68) відбудеться відкритий чемпіонат Донецької області з ушу (таолу), за підсумками якого буде сформовано збірну команду Донецької області.

 
09.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах