Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні бадмінтоністи Донецької області позмагались у майстерності на відкритому турнірі в Слов’янську

2 лютого в місті Слов’янськ, у спортивному залі державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», відбувся відкритий турнір з бадмінтону серед школярів Донецької області. У змаганнях взяли участь 25 юних спортсменів з різних міст і районів.
 
Змагання відбулись у вікових категоріях 2007-2010 р.н. та у трьох номінаціях: жонглювання із воланом, подачі на точність, учбова гра.
 
За результатами змагань серед юнаків у віковій категорії 2007 р.н. та молодше переміг Віталій Сухомлінов (с. Свято-Покровськ, Бахмутський район), друге місце посів Єгор Горчаренко (м. Слов’янськ), третє місце - Володимир Павленко (м. Миколаївка). 
 
Серед дівчат перемогла Ліза Добрянська (м. Миколаївка), на другому місці - Анна Шубіна (м. Миколаївка), замкнула трійку лідерів Аріна Полякова (с. Свято-Покровськ, Бахмутський район).
 
У віковій категорії 2010 р.н. серед юнаків перше місце посів Назар Некрасов (с. Свято-Покровськ, Бахмутський район), срібним призером став Владислав Шишко (с. Свято-Покровськ, Бахмутський район), бронзовим призером - Олег Немеріч (м. Слов’янськ).
 
Серед дівчат перемогла Софія Слабоденюк (м. Миколаївка), на другому місці - Марія Денисова (с. Свято-Покровськ, Бахмутський район), на третьому місці - Настя Янковська (м. Миколаївка).
 
Усіх переможців і призерів змагань відзначено грамотами та медалями від відділу сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.
 
08.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах