Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Золото» і шість бронзових нагород здобули самбісти Донеччини на молодіжному чемпіонаті України в Херсоні

З 1 по 3 лютого в місті Херсон відбувся молодіжний чемпіонат України з боротьби самбо, який є головним етапом відбору до першості Європи. Змагання, що зібрали 450 учасників з 22 областей країни, гостинно прийняв спортивний комплекс Херсонського вищого училища фізичної культури.
 

Донецьку область гідно представила збірна команда - 12 борців в двох вікових категоріях: юнаки і дівчата (до 18 років) та юніори (до 20 років).

У перший день змагань 20 комплектів нагород було розіграно серед юнаків та дівчат до 18 років у спортивному розділі самбо. Медальний рахунок відкрили Діана Морозова (до 40 кг, м. Краматорськ) і Єлизавета Моренко (понад 75 кг, м. Бахмут), посівши треті призові місця.
 
Бронзовими призерами другого дня змагань в індивідуальних видах програми стали Денис Плеханов (до 48 кг, м. Краматорськ), Володимир Москаленко (до 52 кг, м. Мирноград), Андрій Чичин (до 90 кг, м. Слов’янськ) і Володимир Лихобаба (понад 100 кг, м. Краматорськ).
 
Наостанок, «золотом» в бойовому розділі завершив виступ Захар Люлін (до 57 кг, м. Костянтинівка).
 
Крім того, рейтингові бали команді додали Олексій Соколов (до 52 кг), Олександр Степаненко (до 100 кг) і Володимир Москаленко (до 52 кг), виборовши п’яті місця в своїх вагових категоріях.
 
Завдяки організаторам змагань, які забезпечили пряму відеотрансляцію кожного з трьох килимів, усі охочі могли вільно стежити та вболівати за боротьбою в реальному часі. Переглянути запис сутичок можна за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCLImiYNZlWqc6pSDIb15zqA/videos
 
07.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах