Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Слов’янськ прийняв змагання з плавання в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе»

З 31 січня по 1 лютого в місті Слов’янськ, на базі плавального басейну спортивного комплексу «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов’янська», відбулися змагання з плавання серед дітей з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе». 
 
Понад 30 кращих плавців області показали свою майстерність на плавальних доріжках басейну. У змаганнях взяли участь спортсмени Маріуполя, Слов’янська, Соледару, Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №7 Донецької обласної ради,  Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату  №23 Донецької обласної ради,  збірної Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю. 
 
Змагання проведено окремо за нозологіями у двох вікових групах (старша – 2003-2005 рр.н., молодша – 2006-2009 рр.н.). Кожного учасника  нагороджено грамотами та медалями. Підтримати дітей на змагання приїхав начальник Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту з інвалідністю «Інваспорт» Костянтин Шевченко. 
 
Спортивний азарт і жвава атмосфера надають дітям з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату не лише стимул до перемоги, але й додаткові можливості самореалізації.
 
Героями себе відчули не лише лідери запливів, але й усі спортсмени. Адже професійний спорт для дітей з вадами зору, слуху, розумового і фізичного розвитку, опорно-рухового апарату - колосальний прояв волі і мужності. Як відомо, найзначиміши перемоги - це перемоги над собою. 
 
Змагання проведено для виявлення молодих, талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області з плавання та подальшої участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір в себе», де наші спортсмени неодноразово ставали чемпіонами та призерами.
 
 
07.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах