Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську пройшов тренінг «ЕкоДонбас – сортування відходів гуртує громаду»

2 та 3 лютого при підтримці Донецького обласного дитячо-молодіжного центра пройшов дводенний тренінг «ЕкоДонбас – сортування відходів гуртує громаду» для громадських активістів Донецької області ,які розуміють необхідність роздільного збору відходів і готові стати організаторами роздільного збору ТПВ (твердих побутових відходів) для своїх міст. Організаторами цього заходу були ГО «Добра воля» в партнерстві з ГО «Зелений фронт» та ГО «ЯСОРТУЮ» і виконується в рамках Проекту “Зміцнення громадської довіри” (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
 
Тренерами були Юлія Кукліна, екоактивістка, спеціаліст з управління соціальними процесами та Олександр Богданіс, екоактивіст, екозахисник (м. Харків), які передали учасникам  свої знання, досвід та вміння про поводження з ТПВ та небезпечними відходами в складі ТПВ, про переробку і утилізацію відходів та власний досвід впровадження сортування відходів.
 
Після навчання кожен еко-активист повинен провести інформаційний супровід та роботу з населенням.Кожна організація приєднавшись до проекту отримає баки для сортування сміття.
 
06.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах