Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Новий спортивний інвентар отримали юні боксери Мар’їнки

1 лютого Мар’їнську дитячо-юнацьку спортивну школу відділу освіти райдержадміністрації відвідав голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз і вручив юним боксерам сертифікати на отримання спортивного інвентарю - боксерських груш і спортивної форми.
 
Володимир Мороз попілкувався з юними боксерами і тренером Олександром Безродним, закликав їх мріяти, наполегливо працювати,  не боятися труднощів, впевнено йти до своєї мети. Очільник району вручив сертифікати на отримання спортивного інвентарю - боксерських груш і спортивної форми. Спілкування і чаювання зі смаколиками відбулось у дружній і теплій атмосфері.
 
«Незалежно від того станете ви професійними спортсменами чи ні, заняття боксом стане в нагоді у житті кожному з вас, адже перш за все бокс зміцнює велику силу духу, завдяки якій ви зможете досягти будь-яких цілей. А ми зі свого боку будемо вам всіляко допомагати та підтримувати наших юних спортсменів, майбутнє та гордість нашого району!» – зазначив Володимир Мороз.
 
Варто зазначити, що діти з радістю  відвідують спортивну школу, наполегливо працюють та отримують гарні результати на спортивній арені. Вихованці секції боксу Мар’їнської ДЮСШ є переможцями та призерами обласних і всеукраїнських змагань. Тож побажаємо нашій спортивній молоді нових перемог.
 
 
02.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах