Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Нікольському районі переможцем етапу змагання «Шкільна футзальна ліга України» стала команда Зорянської ЗОШ

30 січня в спортивному залі селі Кременівка (Нікольський район) відбувся районний етап змагань «Шкільна футзальна ліга України» серед учнів 2007 року народження. 
 
До участі в цьому спортивному заході кожного року залучається значна кількість учнів. У цьому році 12 закладів загальної середньої освіти району представили свої команди для участі, загалом 136 юних спортсменів змогли проявити здібності на спортивному майданчику. 
 
Змагання проводились за «олімпійською» системою, тривалість гри - два тайми по 10 хвилин. До півфіналу увійшли команди Республіканської ЗОШ, Зорянської ЗОШ, Темрюцької ЗОШ, Нікольської гімназії «Софія». В результаті запеклої боротьби переможцем змагань стала команда КЗ «Зорянська ЗОШ» (вчитель фізичної культури – Володимир Варлаченко), яка виборола право представити район в обласних змаганнях.
 
Змагання проведено на виконання Програми розвитку футболу в Нікольському районі  на 2017-2020 роки з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футзалу в районі, організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи у закладах загальної середньої освіти, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять, виявлення здібних футзалістів, популяризації та розвитку футзалу. 
 
 
02.02.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах