Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У медальній скарбничці Донеччини – нагороди VІІІ чемпіонату України з вільного козацького бою за правилами бойового гопака

20 січня в місті Березне (Рівненська область), на базі спорткомплексу Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю, відбувся VІІІ чемпіонат України з вільного козацького бою за правилами бойового гопака.
 
У змаганнях взяли участь 250 представників Рівненської, Волинської, Львівської, Чернівецької, Тернопільської, Хмельницької, Житомирської  і Донецької областей. 
 
Учасників та гостей свята привітав голова Березнівської райдержадміністрації Віталій Люшин: «Вже доброю традицією стало проведення на теренах Березнівщини змагань найвищого рівня. Ми маємо для цього всі можливості, адже у нас хороші спортивні традиції, є досвід організації таких змагань та відповідна спортивна база. Сьогоднішні змагання є свідченням того, що бойовий гопак не просто вид спорту чи бойового мистецтва, а й засіб виховання молоді в українських традиціях. Він захоплює і згуртовує юнацтво».
 
Спортсмени змагались у різних вікових та вагових категоріях. Донецьку область гідно представили маріупольські спортсмени клубу спортивно-патріотичної підготовки змішаних єдиноборств ММА «Витязь». Переможцями стал Влад Коротун, Микита Люльчак, срібними призерами - Кирило Скороходов, Анастасія Макашина, бронзовими призерами - Назар Колесніков, Артем Логозинський, Кирило Чубаров. Тренує спортсменів Олексій Юдін.
 
За результатами восьмого чемпіонату переможцями у загальнокомандному заліку стали представники спортивного клубу «Воїн» (м. Луцьк), друге місце посів спортивний клуб «Герць» (м. Луцьк), третє місце – спортивний клуб «Прайд» (м. Луцьк).
 
 
31.01.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах