Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Змагання з кікбоксингу і настільного тенісу в Селидовому і Краматорську

За минулий  тиждень (14-20 січня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено спортивно-масові заходи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Змагання з настільного тенісу в Краматорську

17 січня в місті Краматорськ, на спортивній базі ДНЗ «Краматорське ВПМУ», зональні змагання з настільного тенісу серед учнів закладів загально-професійної освіти. 

Перемогла команда ДНЗ «КВПУ» (14), друге місце посіла команда ДНЗ «КВПТКУ» (42), третє місце посіла команді ДНЗ «КЦПТО» (47).

Змагання проведено на високому організаційному рівні. Переможців і призерів нагороджено кубками та грамотами Краматорського центру ФЗН «Спорт для всіх».


Відкрита першість Селидового з кікбоксингу

19 січня в Селидівському міському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулися змагання з кікбоксингу - відкрита першість міста Селидове.

Участь у змаганнях взяли 70 спортсмениів з міст Селидове, Гірник, Курахівка, Цукурине, Зоряне. На відкритті змагань начальник відділу сім ї, молоді та спорту міської ради Сергій Горбунов побажав учасникам перемог.

Кращих спортсменів нагороджено медалями та дипломами. Солодкими подарунками привітав спортсменів міський голова м. Гірник Сергій Коваленко.

 
25.01.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах