Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олександр Куць відвідав спортивні об’єкти міста Бахмут

22 січня голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць під час робочого візиту до Бахмуту відвідав спортивні об’єкти, реконструйовані за рахунок Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету.

У супроводженні Бахмутського міського голови Олексія Реви, заступника голови облдержадміністрації Ігоря Стокоза, директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика очільник області оглянув спеціалізовані зали комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 та міський дитячо-юнацький клуб «Дельфін».

«У закладах займається як молодь, так і спортсмени резерву збірних Донецької області та України. Тому ми маємо створювати належні умови для тренувань», - зазначив Олександр Куць.

У КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради проведені роботи з ремонту покрівель, стін, внутрішніх приміщень, заміни комунікацій та придбання спеціалізованого обладнання. Загальна вартість проектів – майже 6 мільйонів гривень.

Почесну делегацію у відновлених спортзалах зустріли спортсмени відділень футболу та баскетболу Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, які поспілкувалися з Олександром Куцем, зробили фото на згадку, а також запросили керівництво області на майбутні спортивно-масові заходи.

 
 
 
 
24.01.2019

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах