Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Почесну відзнаку НФСУ «Золотий свисток» отримав Ігор Чечинов

Національна федерація самбо України за підсумками 2018-го спортивного року відзначила почесною нагородою «Золотий свисток» суддю національної категорії Ігоря Чечинова, представника Донецької області.
 
Велику відповідальність під час змагань покладено на рефері. Важливе кожне суддівське рішення, тому сутички на турнірах обслуговують троє суддів, що значно зменшує ризик припуститись помилки. Таким чином вони підстраховують одне одного, що гарантує якість та об’єктивність суддівства. 
 
На ймовірність суддівської помилки впливає, насамперед, рівень кваліфікації та досвід суддівства змагань відповідного рівня. Найкращим та найвідповідальнішим суддям присуджується нагорода «Золотий свисток» за результатами спортивного року. 
 
На рейтинг кожного претендента впливають результати іспиту, що включає теоретичну і практичну частину, кількість відпрацьованих рейтингових змагань, наявність та кількість суддівських помилок та інше. Другий рік поспіль суддю національної категорії Ігоря Чечинова включено до десятки найкращих суддів України. 
 
«Приємно, що за підсумками суддівства на чемпіонатах і кубках України я маю честь вдруге перебувати у десятці найкращих суддів країни. Щиро дякую Національній федерації самбо України, що відзначили мою скромну працю», - коментує визнання Ігор Чечинов.
 
 
 
 
29.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах