Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Новорічний турнір з футзалу в рамках відкритої першості Костянтинівського району

29 грудня в рамках відкритої першості Костянтинівського району відбувся відкритий обласний новорічний турнір з футзалу серед команд 2008-2009 р.н та 2010-2011 р.н., в якому взяли участь понад 160 дітей з Костянтинівського району, Костянтинівки, Краматорська, Слов’янська, Дружківки, Бахмута, Мирнограда, Авдіївки, а також гості з Сєвєродонецька (Луганська область). Змагання організовано за пропозицією відділу культури, молоді, спорту і туризму Костянтинівської райдержадміністрації. 
 
Учасників турніру привітали голова Костянтинівської райдержадміністрації Наталія Виниченко та заступник голови Костянтинівської районної ради Лариса Степаненко. Вони побажали гравцям впевненості, міцного здоров’я та нових здобутків.
 
У віковій групі 2008-2009 р.н. фаворит турніру - команда-організатор ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району (тренер Ігор Жарков) - довела свій статус-переможця, впевнено обігравши у відбірному етапі команди ДЮФК «Фортуна» м. Костянтинівка, ДЮСШ «Метінвест» м. Авдіївка, ФК «Тигри» м. Сєвєродонецьк. Фінал же вийшов цікавим: ДЮСШ «Колос» Костянтинівський район - ДЮСШ м. Мирноград – 2:1. 
 
Місця розподілилися наступним чином:
І місце – ДЮСШ «Колос» Костянтинівський район;
ІІ місце – ДЮСШ м. Мирноград;
ІІІ місце – ДЮСШ «Метінвест» м. Авдіївка;
ІV місце – ДЮСШ м. Дружківка;
V-VI місце – поділили ФК «Тигри» м. Сєвєродонецьк та ФК «Словхліб» м. Слов’янськ;
VII-VIII місце – поділили ФК «Легіон» м. Бахмут і ДЮФК «Фортуна» м. Костянтинівка.
 
Щодо молодшої вікової групи (2010-2011 р.н.) слід зазначити, що багато дітлахів брали участь вперше. На груповому етапі перемогу святкували ФК «Тигри» м. Сєвєродонецьк та ДЮФК «Фортуна» м. Костянтинівка. Фінал був цікавим - перемогу отримали підопічні Володимира Ігнатенка з рахунком 4:2. 
 
Місця розподілилися наступним чином:
І місце – ДЮФК «Фортуна» м. Костянтинівка;
ІІ місце – ФК «Тигри» м. Сєвєродонецьк;
ІІІ місце – ДЮСШ «Колос» Костянтинівський район;
ІV місце – ФК «Словхліб» м. Слов’янськ;
V місце – ФК «Авангард» м. Краматорськ (2011 р.н.);
VІ місце – СК «Білогір» с. Білокузьминівка Костянтинівського району.
 
І все ж таки в цьому турнірі головне - не результат, а позитивні емоції наших футболістів. Усі учасники турніру отримали солодкі новорічні подарунки від районного будинку культури «Ювілейний» Костянтинівської районної ради та дипломи. Всі команди отримали пам’ятні подарунки - м’ячі від Костянтинівської районної ради, а команди-призери – кубки і медалі.
 
Організатори висловили подяку за підтримку і проведення цього турніру голові Костянтинівської райдержадміністрації Наталії Виниченко, заступникові голови Костянтинівської районної ради Ларисі Степаненко, Головному управлінню Держгеокадастру у Донецькій області, начальникові відділу державного земельного кадастру Дмитру Штагері, а також заводу газової апаратури «Грета» за надання спортивного залу для проведення турніру.
 
 
29.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах