Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Веселий новорічний захід для найменших вихованців спортивних шкіл Слов’янська

26 грудня в місті Слов’янськ, у спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ», відбувся новорічний святковий захід для найменших вихованців дитячо-юнацьких шкіл міста («Міська КДЮСШ» та «ДЮСШ м. Слов’янська),  у якому взяли участь 120 дітей.
 
Організатори підготували юним спортсменам веселі конкурси, танцювальні та вокальні номери, солодкі подарунки, грамоти, спортивний інвентар і спортивну форму.
 
З новорічними та різдвяними святами юних спортсмені привітав міський голова Вадим Лях, побажав учням ДЮСШ нових гучних і яскравих перемог у новому році: «Вітаю всіх з прийдешнім Новим роком. Нехай всі негаразди та спортивні поразки залишаються у році, що минає, а в новому році хочу побажати всім вам щастя, здоров’я; вийти на новий спортивний рівень і продовжувати у 2019 році радувати нас перемогами та призовими місцями. Нехай прийдешній рік для всіх нас виявиться роком приємних сюрпризів, і нехай він нас дивує тільки хорошими моментами, а всі ваші мрії здійснюються».
 
Новорічні свята для учнів дитячо-юнацьких шкіл Слов’янська організовано вже другий рік поспіль за ініціативи КПНЗ «Міська КДЮСШ» та підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Слов’янської міської ради.
 
 
 
 
 
27.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах