Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чемпіонат Донецької області зі скелелазіння пройшов на курахівському стенді

З 21 по 23 грудня в місті Курахове, на базі скелелазного стенду Курахівського професійного ліцею, відбувся чемпіонат Донецької області зі скелелазіння серед учнівської молоді. У змаганнях в п’яті вікових групах на швидкість і на трудність взяли участь майже сто дітей з різних куточків Донецької області (Курахове, Добропілля, Дружківка, Краматорськ, Лиманська ОТГ). 
 
Чемпіонат організовано Обласною федерацією альпінізму і скелелазіння «Донбас» і Донецьким обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України при підтримці місії ПРООН (UNDP) в Україні під гаслом «Разом до нових вершин», основна ідея якого – об’єднання молоді на основі спорту. Також від ПРООН усі юні учасники змагань одержали коштовні і солодкі подарунки.
 
Донецьке обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України і Обласна федерація альпінізму і скелелазіння «Донбас» висловили подяку Курахівській міській раді і Курахівському професійному ліцею за надану допомогу і співпрацю у проведенні змагань зі скелелазіння.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах