Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Результативний виступ самбістів Донеччини на чемпіонаті України в Києві

З 21 по 23 грудня в місті Київ, на базі спортивного комплексу Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова, відбувся чемпіонат України з боротьби самбо серед чоловіків та жінок. Взяти участь у змаганнях зібралися 370 спортсменів з 22 областей країни.

У перший день, 22 грудня, було розіграно 15 з 30 комплектів нагород та визначено переможців у спортивному розділі самбо. Призи Донецькій області принесли Артур Саркісян (вагова категорія до 82 кг, тренер Віктор Савінов), який посів перше місце п’єдесталу пошани, і Владислав Лебединський, який посів друге місце у ваговій категорії до 100 кг (тренер Володимир Белобров).

Другий день змагань додав володарів нагород у спортивному розділі. Бронзову нагороду у ваговій категорії понад 100 кг виборов Сергій Близнецов (тренер Олег Задиран). У бойовому розділі впевнену «золоту» перемогу здобув Владислав Руднєв (вагова категорія до 82 кг, тренер Сергій Руднєв), а Володимир Лихобаба (вагова категорія до 100 кг, тренер Ігор Мацай) виборов «срібло».

Свій внесок до командного заліку збірної команди Донецької області додали також Денис Плеханов, Анатолій Самуйлов, Борис Реутов,  Дарiя Разгуляєва.

Таким чином, за підсумками змагань збірна команда Донецької області стала восьмою серед 22 команд-учасниць.

За відгуками вболівальників чемпіонат вийшов видовищним, з багатьма яскравими та технічними поєдинками.

Важливо, що цей завершальний турнір року є одним з головних заходів для формування складу національної збірної команди на 2019 рік.

 
27.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах