Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Турнір «Жива сталь» у Слов’янську зібрав 117 греплерів Донеччини і Луганщини

16 грудня в місті Слов’янськ, у спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ», за ініціативи «Бійцівського клубу «Тріада» та підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради відбувся традиційний відкритий міський турнір з греплінгу «Жива сталь». 
 
117 спортсменів зі Слов’янська, Краматорська, Маріуполя, Костянтинівки, Дружківки, Бахмута, Покровська, а також Сєвєродонецька (Луганська область) змагалися на килимі за звання кращого греплера. 
 
За результатами змагань переможців і призерів відзначено медалями та кубками від відділу сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та подарунками від спонсорів турніру.
 
Довідка. Гре́плінг (від англ. grapple, зчеплення, (абордажний) крюк, боротьба (на короткій дистанції)) — спортивне єдиноборство, комплексний вид боротьби, в основі якого лежить позиційне маневрування двох спортсменів, кожен з яких за допомогою больових та задушливих прийомів намагається підкорити суперника, а також набрати більшу кількість очок в процесі боротьби за допомогою різних технічних прийомів (звалювань, захоплень, кидків, переворотів, підніжок, підсічок тощо). Греплінг є боротьбою на підкорення, тобто основною метою спортсмена (греплера) є саме примус суперника до здачі. Ударна техніка у греплінгу суворо заборонена.
 
 
 
25.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах