Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Різдвяні зустрічі - 2018» в Краматорську з танцклубом «Серпантин»

З 15 по 16 грудня в місті Краматорськ, в Палаці культури ім. Л.Бикова, відбувся традиційний турнір «Різдвяні зустрічі - 2018», в рамках якого пройшов чемпіонат Донецької області зі спортивних бальних танців. Святковий танцювальний марафон зібрав понад 900 учасників віком від 3 до 20 років з 29 клубів Донецької, Луганської, Харківської областей.  
 
Рівень майстерності учасників оцінювали професійні судді з Києва, Харкова і Бахмута. Багато сюрпризів учасникам підготували організатори і постійні партнери турніру. Солодкі призи отримала трійка найчисленніших клубів (зі Слов’янська, Мирнограду, Покровська), а пара з Мирнограду - подарунковий сертифікат на поїздку до Угорщини і Будапешту від постійного партнера турніру - компанії «Делюкс Вояж». Муза цього турніру - депутат Краматорської міськради Лілія Кісліцина, - як завжди, здивувала своїми подарунками. Протягом двох днів смачно годувало кафе «Комікс».
 
16 грудня відбувся «Різдвяний фест - 2018». Цьогоріч фестиваль естрадного і сучасного танцю зібрав понад 400 учасників з 17 колективів нашого регіону. Зіркові судді фестивалю - Андрій Дикий, Екатерина Бєлявська і Данило Демьохін - запалили глядачів і учасників своєю енергією, і у залі запанувала позитивна і святкова атмосфера.
 
Всіх учасників «Різдвяного фесту» нагороджено ексклюзивними грамотами і медалями. Організатори заходу Юлія і Григорій Скаженик висловили подяку всім, хто допоміг провести цей танцювальний марафон, і побажали веселих свят спортсменам, їхнім батькам i тренерам.
 
25.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах