Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Олександр Мащенко і Андрій Луцик дебютували на чемпіонаті Донецької області з пауерліфтингу

З 15 по 16 грудня в місті Слов’янськ, на базі Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №23, відбувся чемпіонат Донецької області з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору та ураженням опорно-рухового апарату.
 
Відкрили змагання начальник Донецького регіонально центру «Інваспорт» Костянтин Шевченко та голова Донецького обласного осередку Спортивної федерації незрячих України, ЗМСУ з плавання серед спортсменів з вадами зору Олександр Мащенко.
 
У змаганнях взяли участь як молоді, так і титуловані спортсмени: ЗМСУ Василиса Козирева, ЗМСУ Юрій
Романюк, ЗМСУ Володимир Драний, МСУМК Володимир Шаульський, МСУМК Євген Бабєнко, МСУ Валентина Григор’єва – чемпіони, призери та рекордсмени світу з пауерліфтингу 2018 року.
 
Гарний приклад та мотивацію до занять спортом показали ЗМСУ з футзалу серед спортсменів з вадами зору Андрій Луцик та ЗМСУ з плавання серед спортсменів з вадами зору Олександр Мащенко – це був дебют спортсменів у пауерліфтингу.
 
«Я брав учать у змаганнях не з метою перемоги, а з метою заохочення вихованців СЗОСШІ № 23 до занять спортом. Я сам є випускником цієї школи і знаю, як важко зробити перший крок до занять. Заняття спортом допомогло мені реалізувати себе у житті», - повідомив Олександр Мащенко.  
 
Переможців та призерів нагороджено грамотами та медалями. Нагородження провів начальник Донецького регіонального центру «Інваспорт» Костянтин Шевченко. 
 
 
25.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах