Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Переможцем VIII турніру з рукопашного бою пам’яті Миколи Шуткевича стала команда Слов’янська

15 грудня в місті Слов’янськ, у спортивному залі КПНЗ «Міська КДЮСШ», відбувся VIII відкритий обласний турнір з рукопашного бою, присвячений пам’яті Миколи Шуткевича. 
 
У змаганні взяли участь 82 спортсмени, які представляють 8 команд з міст і районів Донецької області. Змагання пройшли у двох розділах (боротьба та дозований контакт) серед хлопців та дівчат у вікових категоріях від 6-7 років до 18 років та старших.
 
За результатами турніру перемогу в командному заліку здобула команда міста Слов’янськ. Друге місце посіла команда міста Покровськ, третє місце посіла команда міста Краматорськ. 
 
Довідка. Микола Петрович Шуткевич народився 11 вересня 1961 року в місті Бердянськ (Запорізька область). У 2002 році обійняв посаду директора ЗАТ "Комплекс-центр" м. Слов’янськ. Був депутатом Слов'янської міської ради IV, V, VI скликань. Депутатська діяльність Миколи Шуткевича проходила у виборчих округах Північного мікрорайону м. Слов’янськ. За час депутатської каденції він зумів вирішити багато питань виборців і надавав матеріальну допомогу малозабезпеченим громадянам, багатьом громадським організаціям. Трагічно загинув у автокатастрофі 25.04.2011 р. 
 
 
 
 
 
25.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах