Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Для збірних команд області серед держслужбовців і депутатів провели товариську зустріч

18-19 грудня в містах Слов’янськ та Святогірськ відбулась товариська зустріч збірних команд серед державних службовців та депутатів з видів спорту, які включено до програм Всеукраїнських спартакіад: волейбол, футзал, теніс настільний, шашки, шахи.

Нагадаємо, у 2018 році команда Донецької області взяла участь у фінальних змаганнях VII Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів, які проходили 4-9 червня в Чорноморську Одеської області, та фіналі XХ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців, що відбувся 25-28 вересня в Ужгороді.

На Закарпатті наші держслужбовці потрапили до числа призерів у змаганнях з шашок, де в командному заліку отримали кубок за друге за місце, а в особистому заліку відзначились «бронзою» серед чоловіків, яку здобув Олексій Дерев’янченко.

Товариська зустріч зібрала на змагальних майданчиках найспортивніших депутатів та держслужбовців Донеччини. У підсумку, перемогу в командному заліку за всіма видами спорту вибороли члени збірної команди державних службовців області.

Учасників заходу нагороджено медалями відповідного ґатунку.

 

 
24.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах