Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сергій Бубка переобраний президентом НОК України

21 грудня на олімпійській базі в Конча-Заспі відбулася ХХХІІІ звітно-виборна Генеральна Асамблея Національного олімпійського комітету України.

Члени Асамблеї в голосуванні за президента НОК України підтримали чемпіона Олімпійських ігор, Героя України Сергія Бубку, який очолює національний олімпійський рух з 23 червня 2005 року. Згодом на цю посаду легендарного спортсмена, вихованця спорту донецького краю переобирали в листопаді 2006-го, у жовтні 2010-го та 2014-го років. Сергій Бубка також входить до керівництва світового спорту, будучи членом Виконкому Міжнародного олімпійського комітету та першим віце-президентом Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.

Нижче наводимо текст вітання Сергію Назаровичу від директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика.

«Шановний Сергію Назаровичу!

Від імені спортивної громадськості регіону прийміть щирі вітання з нагоди переобрання на посаду президента Національного олімпійського комітету України!

Завдяки енергійній та високопрофесійній діяльності на чолі олімпійського руху нашої країни Ви заслужили беззаперечний авторитет і повагу серед вітчизняних та міжнародних колег.

Впевнені, що притаманні Вам якості відповідальності, наполегливості, відданості обраній справі допомагатимуть втілювати в життя Ваші напрацювання на благо розвитку олімпійського руху в Україні та світі, популяризації олімпійських цінностей.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, витримки, які б стали підґрунтям для успішного здійснення творчих задумів і планів!

Нехай успіх супроводжує Вас у всіх починаннях задля зміцнення іміджу спортивної України у світовому спортивному співтоваристві!».

 
21.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах