Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласний турнір з гри бочче провели в Слов’янську

30 листопада в місті Слов’янськ, у спортивному корпусі Донбаського державного педагогічного університету, відбувся турнір з гри бочче в рамках III регіонального інтегрованого фестивалю культури і спорту «Разом ми зможемо більше», що приурочили до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

На урочисте відкриття змагань завітали почесні гості: Герой України, шестиразовий паралімпійський чемпіон з плавання Віктор Смирнов, ректор Донбаського державного педагогічного університету Світлана Омельченко, голова інтегрованого фестивалю культури та спорту «Разом ми зможемо більше» Владислав Дичко.

У турнірі взяли участь 18 осіб, які склали 9 команд: «Амалла», «Оберіг», «Валенсія», «Марафон», «Відродження», Школа-інтернат №23, «СОС», «Дотик», «Ми рівні».

За підсумками цікавої боротьби перемогу здобула команда «Відродження» міста Слов’янськ (Микола Козаренко та Анатолій Калашніков, ураження опорно-рухового апарату). Друге місце посіла команда ЗОШ №23 міста Слов’янськ (Євгенія Каулькіна та Дар’я Шиконян, УТОС), третє місце – команда «Ми – рівні» (Олександр Попов та Віталій Бережной, ураження опорно-рухового апарату).

Переможців та призерів нагороджено кубками, медалями, грамотами, а також солодкими подарунками.

 

 
06.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах