Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Спартакіада «Повір у себе» в Мирнограді

1 грудня в місті Мирноград відбувся фізкультурно-оздоровчий захід до Міжнародного Дня людей з інвалідністю - спартакіаду  «Повір у себе» для людей з обмеженими можливостями, в якій взяли участь понад 30 осіб різного віку.  
 
Присутніх  привітали  міський голова Олександр Брикалов і радник міського голови, депутат міської ради Тамара Прокопова. Висловили теплі слова привітання та вручили всім присутнім цінні подарунки від Мирноградької міської ради. Відзначили успішні виступи на обласних та всеукраїнських змаганнях тенісистів Віктора Перкова та Олександра Семенкова.
 
Міський голова вручив спортсменам професійні ракетки та кульки для настільного тенісу, координаційну гру боча-петанк для занять фізичною культурою на свіжому повітрі та в приміщенні.
 
За підсумками змагань учасників і призерів спартакіади нагороджено грамотами та медалями відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради.
 
Після нагородження всіх чекав солодкий стіл, чаювання та дружня бесіда. Ця спортивна зустріч - це обмін досвідом, радість спілкування, дружні змагання, радість перемог, посмішки на обличчях!
 
Організатори висловили подяку адміністрації ЗОШ №5 за сприяння та всім учасникам спартакіади за активну участь.
 
 
02.12.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах