Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Бахмут прийняв відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті Олександра Іванюхіна

З 22 по 23 листопада в місті Бахмут на базі легкоатлетичного манежу стадіону «Металург» відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам’яті заслуженого майстра спорту України Олександра Іванюхіна, який присвятили Дню Гідності та Свободи.

Організатором змагань серед спортсменів з вадами зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату виступив Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Усього чемпіонат зібрав 73 учасників – представників міст Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Дружківка, Мирноград, Краматорськ, Маріуполь, команд Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 Донецької обласної ради, Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. № 23, Олексієво-Дружківської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-III ступенів № 13 Донецької обласної ради, Донецької та Луганської обласних дитячо-юнацьких спортивних шкіл для осіб з інвалідністю.

Відкривали змагання: начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, президент федерації легкої атлетики Донецької області, заслужений тренер України Віктор Лис, начальник Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Костянтин Шевченко, директор Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Юрій Оніщенко та головний суддя змагань, заслужений тренер України та суддя національної категорії Ігор Скирда.

Спортсмени визначали кращих у особистій першості окремо серед чоловіків та жінок, за нозологіями, у таких видах програми: біг на 60 м, 200 м, 400 м, 800 м, 1500 м, гонки на візках 60 м, стрибки у довжину, штовхання ядра, метання молоту.

Переможців та призерів нагородили грамотами.

 
 
 
 
27.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах