Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До чемпіонату Слов’янська з боулінгу долучився Донбаський державний педагогічний університет

20 і 21 листопада в місті Слов’янськ, у стінах розважального центру «Taler», відбулись чергові ігри чемпіонату міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді, який реалізується за ініціативи розважального центру «Taler», підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

20 листопада учасниками стали п’ять команд факультету початкової, технологічної та професійної освіти, а 21 листопада на доріжках змагалися команди педагогічного факультету Донбаського державного педагогічного університету. За результатами двох ігор по 10 фреймів визначено команди-переможці, які будуть представляти свої факультети у фіналі чемпіонату навесні 2019 року.

Також визначено кращих гравців, це викладач Донбаського державного педагогічного університету Євген Пліско і студент четвертого курсу факультету початкової, технологічної та професійної освіти Олександр Дергачов.

Команди-переможці та кращі гравці відзначено грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

Наступними учасниками змагань будуть п’ять команд Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф. Кривоноса. Змагання відбудуться 28 листопада у розважальному центрі «Taler» (початок о 14:00). 

 
23.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах