Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх у Бахмуті, Добропіллі, Селидовому, Маріуполі

За минулий  тиждень (з 12 по 18 листопада) мережею  центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку спортивно-масових заходів.

«Веселі старти» в Бахмуті        

13 листопада в місті Бахмут пройшов міський етап обласних змагань серед школярів «Веселі старти».

Перед тим у загальноосвітніх школах, відділеннях комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, кімнатах школярів  відбулися масові змагання з елементами спортивних ігор, акробатики, легкої атлетики серед хлопців та дівчат 4-7 класів.

У легкоатлетичному манежі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» 130 школярів з 12 загальноосвітніх шкіл Бахмутської міської ради взяли участь у цікавих і різноманітних естафетах з елементами баскетболу, легкої атлетики, хокею.

Хлопці та дівчата  показали свої вміння та навички, отримані на уроках фізичного виховання. Найбільш спритними, швидкими, кмітливими і дружними стали учні НВК №11, ЗОШ №3, ЗОШ №9.

Відмінну підготовку продемонстрували хлопчики та дівчатка навчально-виховного комплексу №11, які й здобули кубок та право взяти участь у зональних обласних змаганнях серед школярів «Веселі старти».

Головна мета змагань - формування у дітей сталої традиції, підвищення мотивації та залучення до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя та формування змістового дозвілля дітей.

«Веселі старти» в Добропіллі

16 листопада у  Палаці спорту міста  Добропілля відбулись обласні зональні змагання серед школярів міст та районів Донецької області «Веселі старти».

Позмагатись за звання найсильніших приїхали команди школярів з міст Мирноград, Добропілля, Покровськ, Покровського, Добропільського та Олександрівського  районів.

Перед початком змагань учасників привітав начальник відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Добропільської міської ради Віталій Кличов та представники Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Дві години емоційної боротьби принесли велике спортивне задоволення всім учасникам змагань, на спортивному майданчику панувала приємна, дружня атмосфера. В цілому команди позмагались у 4-х естафетах, які включали різноманітні спортивні вправи.

За підсумками перше місце серед команд міст посіла команда м. Добропілля, друге –  м. Покровськ, третє – м. Мирноград. Кращою серед команд районів стала команда Добропільського району,  друге місце посіла команда Олександрівського району,  третє місце – команда Покровського району.

Всі учасники «Веселих стартів» отримали  гарний настрій, заряд енергії та позитиву, а також були нагороджені кубками, медалями та грамотами від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Кубок Донецької області зі спортивної аеробіки у Селидовому

18 листопада в місті Селидове відбувся Кубок Донецької області зі спортивної аеробіки. 

Свято краси та грації тривало понад семи годин поспіль.

За підсумками команда Селидівського міського центру «Спорт для всіх» посіла друге місце командного заліку.

 

 

 

 

 

Оздоровчі тренування в Маріуполі

У місті Маріуполь оздоровчий захід для діток з обмеженими можливостями «Будь сильним! Будь здоровим!» проводиться тричі на тиждень: понеділок, середа, четвер (з 13:30 до 14:45).

Проводять оздоровчі тренування паралімпійський чемпіон Олександр Комаров і паралімпійський призер Данило Чуфаров. Займаються дві групи діток з обмеженими можливостями, по шість діток у групі.

 
23.11.2018

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах